Lagenda Budak Hostel

by - September 27, 2013


Assalamualaikum, =D

Hallo! =D . Buka - buka FB je tadi ternampak Mojat Cerewet post link Lagenda Budak Hostel, apa lagi...huda pun layan jelah movie tu. Hurm, comment? Not bad lah sebab ada diselitkan dengan unsur - unsur lawak dari Along Raja Lawak, Angah dan errr,lagi sorang tu den lupelah pula... 

barisan pelakon Lagenda Budak Hostel.
Pssss...psss...Nora Danish comel gila beb, suka tengok dia =D

Nak tonton secara online?
Moh le kita tekan link di bawah ni ye (errr,credit to...Mojat Cerewet)

'Selamat Menonton ^_^'

ok,
bye and Assalamualaikum =D


You May Also Like

2 Comments

  1. Jemput admin baca artikel baru ini thanks.

    Aaron Aziz Terima 3 Suntikan Steroid Kerana Leher Senget => http://syokbah.com/aaron-aziz-terima-3-suntikan-steroid-kerana-leher-senget/

    ReplyDelete
  2. yelah tgk iklan pun dah macam menarik....mesti kelakar kan cita ni,nak layann laa

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D