De'Xandra perfume by Anna Bella Parfum

by - November 21, 2017



Assalamualaikum, =D


Hi semua,

Jenis huda kalau nak cari perfume, mesti cari perfume yang baunya lembut. Huda tak suka bau perfume yang kuat sangat tu, boleh pening kepala dibuatnya.

Antara perfume yang huda suka sekarang ni, perfume dari body shop (nama perfume tu, lupa pula hehe), dan semestinya De'xandra.

Apa yang best, perfume De'xandra ni ada banyak jenis. Korang tinggal pilih dan beli. Satu botol RM65. Sangat affordable dan menjadi pilihan ramai.

Dengar cerita sekarang ni, De'Xandra tengah buat sales. 1 botol perfume berharga RM45 sahaja. Apa lagi, cepat - cepat p order dekat diorang. 

Sales bermula 15 Nov - 31 December 2017, sahaja.
Ada masa lagi ni nak order, cepat p order kat diorang tau.

Contact person: +6010 - 7011920 (Dira)


You May Also Like

0 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D