Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022

Assalamualaikum =D

Hai korang. Memandangkan dah endamik ni, so huda rasa teruja sebab kita semua dah boleh berkumpul buka puasa, dan raya satu family macam biasa. Alhamdulillah, akhirnya masa ditunggu - tunggu kita semua tiba =D . Bolehlah kita buat preparation sama - sama satu family, mesti meriahkan? Alang - alang dah boleh beraya bersama keluarga, huda one of yang excited ajak family pergi photoshoot raya. Hai maklumlah, dah berapa tahun tak berkumpul dan bergambar raya bersama. Kebetulan, kiteorang terbeli baju raya awal. So apa lagi, lepas je survey beberapa tempat photoshoot, huda terus booked. Huda suka dengan background tema raya yang dibawa oleh The Empire Studio. The Empire Studio terletak di Damansara Aliff, Johor Bahru.

Masa survey tu, ada 4 studio dan berbeza tema raya. 

Studio 1 - Tema Jom Balik Kampung

Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022
One with my nephew - the sulung one.

Studio 2 - Tema Morrocon Dream

Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022
Dream jap sebab tu pakai baju putih, hehe :P

Studio 3 - Tema Rayakan Sebulan

Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022
My Family =D

Studio 4 - Tema Hitam Putih Kehidupan

Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022
Hahahaha personally suka tema ni, dengan tema maccoron dream.

Price Info  (package) as below :-
Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022

Setiap tambahan studio + RM50 

Booking now,
Available sepanjang Ramadan dan Aidilfitri sahaja

60137008889 / 60134273320

Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022

Photoshoot Raya di The Empire Studio JB 2022

Cepat - cepat sebelum slot penuh.
Serious puas hati. Family huda pun suka service kat sini. Gambar dia cantik.

More info :-

Location/Address (waze/google map)
The Empire Studio
49, Jalan Aliff 4, Taman Damansara Aliff, 81200 Johor Bahru, Johor

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.