" Giveaway : Digital Art Giveaway - FARAH

Giveaway : Digital Art Giveaway

by - December 07, 2020

Assalamualaikum, =D

Hai korang, memandangkan dah lama sangat huda tak join contest (segmen/giveaway) kat blog, so hari ni I rasa I nak join. Ok meh support kawan blogger kita - Cuya.

Giveaway by Cuya : Digital Art Giveaway



Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!



p/s: huda follow Cuya guna IG @byfarahhdotcom, Youtube (byfarahh)

Ok korang jom join giveaway ni =D

 

You May Also Like

8 Comments

  1. Terima kasih atas penyertaan! All the best :D

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya. Naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hi! My name is Afifah and I just wanted to let you know that I have added your blog into my Malaysian Blogger Blog-List. Just thought you should know. Have a good day :)

    p/s - all the best in the giveaway!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai thanks. I add you at my reading list too. thanks again =D

      Delete
  4. datang dari segmen yg sama..hye awak

    ReplyDelete
  5. goodluck, datang dari segmen yang sama :) follow sini. cantiknya header :)

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D