Tulis apa je dalam blog?



Assalamualaikum, =D


Hai semua,

Tulis apa je dalam blog? Soalan ni kawan - kawan aku dok tanya, bila aku cakap aku blogger pician. Yelah, keliling aku bukan blogger. Aku je berangan suka menulis, sebab tu buat blog haha. Jujur segan nak jawab, kekadang sampai stuck kejap nak fikir jawapan. Padahal banyak benda dah aku share dalam blog ni. Alhamdulillah tahun ni dah masuk 8 tahun aku berblogging. Lamakan? Tapi aku on off, dalam bidang blog sebab busy study.

Back to the topic. Tulis apa je dalam blog?

1. Personal Life
2. Resepi
3. Review Makan
4. Ada lah share tips beauty mana yang huda tahu, hehe.
5. Karya (sejenis suka bekarya)
6. Tutorial dan Tips Blogging (tak banyak)
7. Review movie, drama 
8. Jalan, atau short vacay (yang ni pun personal)
9. and macam macam ada. Fuh, nak sebut satu - satu tak larat kak.

Sisipan Lengkap Huda,
gambar #throwback nama dia. Remaja Ogos 2012 (entry lengkap, korang boleh click "MEDIA" dekat menu tab atas tu). 
Sisipan lengkap huda cukup menceritakan betapa personalnya blog ini, haha :P

Apa - apa pun, thanks kat korang semua yang still singgah dan baca blog huda, yang follow blog huda. Thanks yeeeee, =D

Bye, salam


17 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

  1. haha samalah, mai pun tenggelam timbul sekejap degree study dulu, skrg dah aktif balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah, masa degree ni memang tak sempat nak active rasanya. Ada je kerja nak buat. hehe

      Delete
  2. wah lamanya huda berblogging. busyra bru 6 tahun. start 2010.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huda strt blogging dari zaman sekolah lagi, hehe

      Delete
  3. Active blog balik pls. blog awak cantikkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, kalau saya free saya akan active balik, hehe. Thanks =)

      Delete
  4. kann, bila kawan tanya kita macam blur blur nak jawab.. saya sebab malu nak share ngan kawan apa yang ditulis dalam blog .. btw,blogwalking and follow ;) dah click nuffnang awak

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah blog kita, hehe
      Kan rasa segan sangat nak share dgn diorang...

      Delete
  5. hi huda... kalau sy tulis pasal yg sy suka je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul, samalah...saya pun gitu juga, hehe =D

      Delete
  6. lama nya da huda blogging... salam kenal dan bw

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga =)
      hehe kita berblogging dari zaman sekolah lagi,

      Delete
  7. Replies
    1. ha'aa kita dah berblogging since zaman sekolah lagi,

      Delete
  8. Seriously? Lamanya..... 8 tahun blogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, serious...
      Sebab blogging dari zaman sekolah lagi =D

      Delete
  9. Jom join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.