Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

by - April 30, 2013


Assalamualaikum, =D


Kon'nichiwa, hello semua! Ok, entry kali ni pula huda nak join satu segmen yang menarik perhatian huda dan mungkin juga blogger yang lain. Tajuk segmen kali ni, ' Segmen blogger pinkish and purplish'. So kepada korang yang minat purple dan pink pasti tertarik jugakan? =D


and this is banner segmen kali ni. 
To all yang nak join sekali, boleh tekan banner tu ok.
Segmen tamat 5 Mei ini. So apa tunggu lagi jom cepat join sekali! =D



Dalam segmen ni, setiap peserta kena sertakan satu gambar yang bertemakan pink dan purple. So, dekat bawah ni one of barang huda yang bertemakan pink =D


laptop kesayangan yang berwarna pink! =D


dan scarf rambut tu, kawan huda yang bagi. Comelkan? hehe
'Sebenarnya banyak lagi koleksi warna pink huda, tapi its ok, huda just letak dua gambar ni je. hehe =D'




You May Also Like

2 Comments

  1. d0ne follow sini. hye pinkish thanx j0in :D

    senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D