Segmen : Cari Bloglist Sebulan By NabilaMedan

March 07, 2013

Assalamualaikum, =D


Baru je selesai buat tempahan banner dan juga header, fuh lega bila dah siap! ^^. Ok, untuk malam ni, huda nak join satu segmen yang gila - gila simple. Segmen ni di anjurkan oleh blogger top - Nabila Medan =D.

banner segmen beliau yang comel! =D
*click banner untuk join, terima kasih ^^ *


Kepada korang yang nak join tu, mohlah kita join ramai - ramai sebab segmen ni HANYA berjalan DUA HARI saje. Cepat tau, jangan ketinggalan. Apa yang menarik dalam segmen ni?

--> 15 - 20 blogger yang bertuah akan di masukkan ke dalam bloglist selama sebulan (menarikkan?)
-->  Lagi menarik bila - ada hadiah mister untuk top refferal saje (seorang pemenang je)
--> Hadiah akan di tambah, kalau ada mood - Nabila . Hehehe =D

Tag : Nina | Mira | Kisah Kami

7 comments:

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  2. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  3. Wah...join segmen daripada NabilaMedan ya...Baguslah kalau begitu la.... Moga anda berjaya terpilih menjadi salah seorang pemenang.

    ReplyDelete
  4. datang dri segemen yg sama :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/segmen-cari-bloglist-sebulan-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama.. :D

    da join GA nie??

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-mizrizhani.html

    ReplyDelete
  6. Semoga terpilih masuk ke bloglist Nabila Medan....:D

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.