Segmen : Pencarian Bloglist

by - January 18, 2013


Assalamualaikum  =D


Setelah sekian lama tidak join mana - mana segmen mahupun GA, so hari ni huda nak sibuk - sibukkan diri join segmen pencarian bloglist ni. Dan dekat bawah ni.....


banner untuk segmen kali ni.


Syarat - syarat yang diberikan untuk semua para peserta sangat mudah. Just follow je. Dan huda dah follow semua syarat - syarat tersebut. Alhamdulillah =D.

Ok, kalau korang yang nak join sama tu. Boleh CLICK SINI, sebab tarikh dia lambat lagi . Tarikh tamat - 25 January , dan pada hari itu adalah hari jadi kawan huda. ^^


^_^


You May Also Like

1 Comments

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D