Updated Pemenang Segmen Saya Nak Freebies Social Network

December 25, 2012

Assalamualaikum =D


Segmen yang simple dan tamatnya, hari ini jam 10 malam.



Terima Kasih kepada mereka yang join segmen ringkas ini. Ok, seperti yang di janjikan dalam ENTRY NI, 6 Pengomen terpantas akan dapat freebies social network tu.... Dekat bawah ni antara 6 peserta yang akan dapat freebies tersebut yang tak dapat tu, sorry ye...





Mereka adalah 6 pengomen terpantas



MAAF, huda tak dapat nak buat malam ni SEBAB ada hal sikit. Insyallah kalau huda sempat huda akan buat freebies tu, jangan risau ok. Nanti dah siap, huda akan bagi dekat korang! =D



8 comments:

Powered by Blogger.