Segmen : Kenape mesti follow? by Paly

by - December 12, 2012


Assalamualaikum =D


Join segmen lagi. Kali ni segmen ni datang dari Paly. 


CLICK SINI untuk terjah! =D



Pandangan huda tentang blog Paly?

Ok, Blog Paly simple je. Simple - simple blog ni pun ada juga banyak info - info yang berguna dan boleh di guna pakai untuk semua...


Kenapa perlu follow blog Paly?

Kalau huda blogwalking memang huda akan follow orang. HAHA. 


Kenapa perlu follow blog aku?

Huda suka berkenalan dengan semua orang, tambah pula bila seseorang tu tersangatlah sporting. hehe =D. Blog huda juga ada memuatkan beberapa tutorial, tips blogging. Bukan tu je tau, huda juga suka berkarya. Sila - silalah singgah ke karya huda ye. hehe. Blog huda ni juga, kadang - kala menjadi tempat untuk huda menceritakan kisah suka - duka huda. =D



You May Also Like

4 Comments

  1. Salam..entri ni dah cukup syarat :)
    trime kasih kerana sudi join ^_^

    ReplyDelete
  2. simple tapi byk info. bagus tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. datang flying2 dari segmen yg same.. done follow! jemput singgah > isyapurple.blogspot.com

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Hye semua, thank you for visiting byfarahh.com. Feel free to visit my social media =D