Segmen Aku Gila Blog

December 12, 2012

Assalamualaikum =D


Ok, hari ni huda nak join segmen yang Cik Fie buat. Tajuk Segmen Cik Fie ni : Segmen Aku Gila Blog. 



CLICK SINI untuk terjah! =D



Aku Gila Blog? Ok, huda memang seorang yang gila blog BILA time cuti semester ni. Ada je benda yang huda nak share atau kongsi dengan korang semua, hehe =D. Yelah, time - time cuti ni je dapat dok lepak dekat rumah sambil updated blog ni... Kalau dah dekat kolej nanti, tak boleh menghadap sangat nanti dok fikir assignment tak siap lagi, silap - silap tak buat. hehe. So, bila dekat kolej kena hadkan time untuk blogging ni. heheheh =D





1 comment:

  1. hai tuan blog^^,fara ada buat segmen tau,jemput join ada hadiah untuk peserta bertuah-> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete

Hi guys, thank you for visiting my blog and read my entry. You are welcome to comment, give opinion or feedback at byfarahh.com. All comment which unnecessary or spamming comment will be automatically deleted by me.

Powered by Blogger.